© redactie Westerpark-Web - Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.
redactie@westerpark-web.nl

 

Gevonden: ontsnapte Agapornis?

10-06-2011: In de garage is een groene Agapornis gevangen en naar de vogelbescherming gebracht. Dit zou een verwilderde of een 'huis' Agapornis kunnen zijn. Mist u misschien uw Agapornis?

 

 

Wilma Merkenhof

 

Zonneschermen Westerpark - gezamenlijke aanschaf

2010: Vijf bewoners van het Westerpark gaan binnenkort gezamenlijk offertes aanvragen voor zonwering. Wanneer meer bewoners tegelijkertijd een order plaatsen bij één leverancier, dan wordt een hogere korting verwacht.

Wanneer meer bewoners zich hierdoor aangesproken voelen, dan zijn ze welkom om de groep te versterken. Ze kunnen zich dan mij mij melden.

update 21-03-2010: Namens de 6 bewoners, die samen zonwering willen aanschaffen, kan ik melden, dat bij 5 leveranciers de offertes zijn aangevraad en dat we die in de week van 1 april hopen te bespreken. Belangstellenden kunnen zich dus nog steed aanmelden, maar dat duurt niet lang meer. We hopen namelijk zo snel mogelijk de opdracht te gunnen.

(Aanschaf heeft plaatsgevonden)

Dik de Mooij

 

Jeu de Boules baan Westerpark - mede initiatiefnemers gevraagd

Het idee voor een Jeu de Boules baan werd meerdere malen geopperd tijdens de Westerpark burendag in september.

De GC heeft hierover  met de gemeente overlegd, en er is in elk geval geen weerstand tegen de aanvraag hiervan. De aanleg is meer een kwestie van budget voor de aanleg (wie gaat dat betalen), en verantwoordelijkheid voor het onderhoud.

Daarom zoek ik mensen die hier graag met elkaar over willen nadenken, plannen willen uitwerken, zoeken naar mogelijke sponsors en aanvragen van subsidie, kortom, mensen met ahum... ballen.

Daarom, trekt de stoute schoenen aan en meldt u aan, hoe eerder we kunnen beginnen met plannen maken, hoe sneller er iets van de grond komt!

Er is 1 aanmelding van een bewoner die zich wil inzetten voor de jeu de boules baan en evt. competitie opzetten of toernooidagen organiseren. Wie volgt?

update 21-03-2010: Er heeft zich verder niemand aangemeld. Totdat dit gebeurt wordt het plan voorlopig even 'in de ijskast' gezet. Minimaal 1 medebewoner, maar liever meer zijn er nodig om goed beslagen met de planning aan de slag te kunnen gaan.

Anne-Marie van Vliet

 

Hondenpoep - wat doen we er zelf aan?

2010: Ondanks verschillende oproepen aan onze 'eigen' hondenbezitters wordt er nog volop in de tuin en op de paden van het Westerpark gepoept door onze trouwe viervoeter, hiertoe niet belemmerd door hun baasjes.

Waarschijnlijk zijn het 'uitheemse' hondenuitlaters, want wie laat nu zijn hond in zijn eigen voor- of achtertuin uit? Maar dan is het blijkbaar toch nodig om mensen er op aan te spreken dat dit gedrag niet gewenst is. Ook zouden er bordjes geplaatst kunnen worden hoewel dit eigenlijk niet is toegestaan (maar we zouden kunnen zien of het werkt).

Wie wil meedenken over andere manieren waarop we actief het hondenpoep-onderwerp voorgoed van de agenda kunnen krijgen, is van harte welkom.

update 21-03-2010: Nog 1 medebewoner wordt gezocht (Taxus) als toren-inventariseerder, waarna we met zijn allen aan de slag kunnen gaan om de hondenbezitters te mobiliseren!

Anne-Marie van Vliet

Terug