© redactie Westerpark-Web - Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.
redactie@westerpark-web.nl

 

 

Sponsort u fietsclub Katwijk voor het goede doel?

 

Zoals u in het onderwerp kunt zien val ik direct met de deur en in huis en wil ik een verzoek doen of u een Katwijkse fietsploeg van fietsclub Katwijk wilt sponsoren voor de Tour For Life.

De Tour For Life is een 8-daagse fietstocht van ruim 1200 kilometer en start in Italië waarbij de finish streep getrokken wordt op de Cauberg in Valkenburg (Limburg). Hierbij worden er verschillende cols in de Alpen, Vogezen en de Ardennen beklommen. Uiteraard begrijp ik dat in tijden van recessie bedrijven niet staan te springen om als sponsor te fungeren echter is het doel van Tour For Life om Artsen Zonder Grenzen voldoende financiële middelen toe te reiken zodat er in landen waar hulp noodzakelijk is medische zorg te bieden. Helaas is ook in tijden van recessie deze hulp nog steeds noodzakelijk.

De sponsoring komt geheel ten goede van Artsen zonder Grenzen, de fietsploeg, bestaande uit 9 personen, bekostigen zelf het verblijf, de fietskleding, overnachtingen en het transport naar Turijn.Om mee te kunnen doen aan deze tocht heeft het team minimaal 15.000 euro nodig. Dit bedrag mag en kan uiteraard ruim overschreden worden, echter zijn we afhankelijk van de gulheid van de sponsoren.

Tot op heden, dit is ook te zien op de site, heeft de ploeg bijna 8000 euro bij elkaar opgehaald. Het team uit Katwijk zijn zoals gezegd 9 leden van de fietsclub Katwijk die naast fanatiek sporten ook het goede doel een warm hart toedragen.

Ik hoop dat ik u enthousiast heb kunnen maken na het lezen van dit bericht. Indien u besluit om een bedrag over te maken is het van belang dat u dit doet voor Team Katwijk zodat dit wordt opgeteld bij ons totaal bedrag. Ik kan me voorstellen dat een dergelijke oproep niet getuigt van persoonlijk contact en wil graag met u in contact komen om verder uitleg te geven over de rit en de motivatie.

Met vriendelijke groet,

Teun van der Plas
06-48131744

www.tourforlife.nl

Persbericht

Verder