© redactie Westerpark-Web - Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.
redactie@westerpark-web.nl
  • Wanneer u een huurder bent met vragen betreffende het onderhoud of reparatieverzoeken met betrekking tot uw appartement of zaken binnen het appartementencomplex, kunt u het beste contact opnemen met Dunavie.
  • Wanneer u een koper bent met vragen betreffende het onderhoud of reparatieverzoeken met betrekking tot zaken binnen het appartementencomplex, kunt u het beste contact opnemen met de servicedesk van Novens VVE Beheer

Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om een niet spedeisende storing betreffende de algemene ruimten hier door te geven, of door middel van het storingsformulier.

Deze storingen worden direct doorgegeven aan zowel de technische commisse als aan de servicedesk van Novens en de storingsdienst van Dunavie.

Ernstige storingen zullen op deze website onder Storingsmeldingen worden opgenomen. Ook zullen we daar de status bijwerken voor zover ons bekend.