© redactie Westerpark-Web - Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.
redactie@westerpark-web.nl

 

 

 

 Bekijk de logo-Ontwerpen

 Bekijk de uitslag!

Commentaar

en het nieuwe logo is.....

 

De redactie is op zoek gegaan naar creatieve mensen, die mee willen denken en werken aan een logo voor ons westerpark. Dit logo zal dan gebruikt worden op deze website, in de Westerpark-Post, en ook op de Westerpark-vlag die, omdat de algemene ledenvergadering toestemming heeft verleend tot het aanschaffen en plaatsen daarvan, binnenkort naast de Nederlandse en Rijnsburgse vlag in het aanzien van ons appartementencomplex mede zal verfraaien en een eigen identiteit zal geven.

Omdat het ontwerp ook op de vlag komt is het in elk geval handig om rekening te houden met een verhouding van 2:3. Natuurlijk kan het ontwerp ook vierkant of rond zijn, maar het moet ook op een vlag goed 'uit de verf' komen.
 
Inmiddels is er gestemd op de logo's en is de winnaar bekend! We danken de bewoners voor hun reacties, een bloemlezing hiervan is te vinden op de commentaar pagina.

We hopen eind september de vlaggenmasten te kunnen laten plaatsen, meer hierover via de nieuwsberichten en de vitrineflits!

Heeft u vragen of opmerkingen, stuur een e-mail aan redactie@westerpark-web.nl