© redactie Westerpark-Web - Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op deze website ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.
redactie@westerpark-web.nl

Op deze pagina willen we de status vermelden van storingen betreffende de algemene ruimten die doorgegeven zijn, en het melden van deze storingen vergemakkelijken.


Wat te doen bij een spoedeisende storing:

Als eigenaar van de woning belt u met het nummer van Novens (071) 4026021 onder vermelding van uw naam en huisnummer geeft u daar de storing door. Buiten kantooruren zal dit nummer doorverbinden naar een telefoon welke buiten kantoortijden bereikbaar is.


Als huurder van de woning belt u met het storingsnummer van Dunavie (071) 799 8300 onder vermelding van uw naam en huisnummer geeft u daar de storing door.


Voor niet urgente klachten of storingen is  een
storingsformulier aangemaakt. Hiermee kunt u de storing die niet urgent is, zoals b.v een kapotte lamp doorgegeven. Het formulier wordt automatisch naar de verschillende mensen en instanties doorgestuurd. Wanneer u daar de voorkeur aan geeft, kunt u ook dit  email adres  gebruiken. Tevens zal de storing in urgente gevallen op deze pagina worden vermeld, en indien van toepassing, de huidige status daarvan.

 


 

Naar storingsarchief